|
|
|
|
RSS
|
"Брокер Инс" отбеляза 26% ръст на премийния приход за 2011 г., 20 февруари 2012г.

Водещият застрахователен брокер "Брокер Инс" реализира ръст 26% на премийния приход за 2011 г. спрямо 2010 г. Компанията достига 18'920 хил. лева премиен приход по обслужени застраховки. 

"Значителният ръст на приходите за 2011 г. доказва, че реализираме успешно стратегията си за развитие.", коментира Румен Стайков, Управител на Брокер Инс ООД. "През 2011 г. отделихме много време и усилия да увеличим клиентите си и да подобрим обслужването. Успяхме да разширим каналите на предлаганите от нас продукти, мрежата от представителства в страната и да предоставим на клиентите си най-добрата услуга в застрахователния бранш. Не случайно през миналата година онлайн платформата ни за застраховане www.24ins.bg беше отличена с няколко награди на българските уеб награди и призовете на "Банки, инвестиции и пари", допълни още той.
 
"Брокер Инс" ООД е лицензиран застрахователен брокер с четиринадесет годишна история, над 25 офиса в цялата страна и над 50 000 клиенти. Компанията е член на "Финансиа Груп", финансовото подразделение на "Алфа Финанс Холдинг". Дружеството фокусира дейността си върху постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния подход и професионално обслужване.