|
|
|
|
RSS
|
"Финансиа груп" с 4 награди на престижния конкурс "Банки, инвестиции, пари", 5 април 2011г.

"Финансиа груп", част от "Алфа финанс холдинг", беше отличено с четири награди на конкурса "Банки, инвестиции, пари". Онлайн платформата за продажба на застраховки на "Брокер Инс" www.24ins.bg получи първа награда в категория "Електронни финансови продукти" и беше отличена с трето място в генералното класиране за "Финансов продукт на годината за 2011". Инвестиционните предложения "Златна възможност" и "Валутна защита" на "Булброкърс" заеха второ място в категории "Инвестиционен продукт" и "Иновативност и качество".

 "Горди сме, че продуктите ни получиха такива високи отличия. За нас е важно да сме гъвкави и винаги да предоставяме на клиентите си най-добрата услуга. Всичките ни продукти са иновационни за пазара и доказват за пореден път успеха на стратегията ни за развитие на финансовите ни услуги и продукти." коментира Росица Лисичкова, член на Съвета на директорите и Изпълнителен директор на "Финансиа груп".
  
Платформата www.24ins.bg позволява на клиентите да получат бързо и удобно сравнение на цени и условия от всички застрахователни компании. Тя дава възможност на потребителя да избере най-изгодните за него условия от голям брой застрахователни компании, а получаването на полицата става безплатно по куриер в рамките на 1 работен ден.
 
Инвестиционното предложение на "Булброкърс""Златна възможност", дава възможност на клиентите на инвестиционния посредник да инвестират в злато, при гарантиран размер на първоначалната инвестиция, а предложението "Валутна защита" гарантира 100% главницата и доходност, базирана върху изменението на курса EUR/USD.
 
Престижният конкурс "Банки, инвестиции, пари" се провежда за девета поредна година, от фондация "Банки Инвестиции Пари" съвместно с "Атлантическият Клуб в България" и "M3 Communications Group".