|
|
|
|
RSS
|
"Брокер Инс" придоби платформа за застраховки през интернет, 10 ноември 2010г.

Лицензираният застрахователен брокер "Брокер Инс", част от финансовото подразделение на "Алфа Финанс Холдинг", придоби платформа за онлайн продажби на застраховки.

"До този момент основните ни усилия бяха насочени към средния и корпоративен бизнес. С онлайн платформата, която придобихме, искаме да предложим на индивидуалните клиенти удобство, бързина и сигурност при поръчката на застраховки през интернет. Затова и обособихме самостоятелен сайт и търговска марка 24ins.bg, предназнaчени за крайния индивидуален потребител," коментира Румен Стайков, съдружник и управител на "Брокер Инс" ООД.
 
На сайта на адрес www.24ins.bg от 15 ноември всеки желаещ може да си направи застраховка 24 часа на ден, 365 дни в годината, от всяка точка в България.
 
Влизайки на сайта www.24ins.bg, само за секунди клиентите получават удобно сравнение на цени и условия от всички застрахователни компании. Това дава възможност на потребителя да избере най-изгодните за него условия, а заявката за издаване на полица става само за минута. Клиентът получава самата полица на посочен адрес на следващия ден по куриер без да заплаща за това. По този начин не се налага клиентите да посещават офисите на застрахователните компании и брокери и да сравняват цени, което им спестява доста време, нерви и пари.
 
Допълнително, сайтът ще предостави възможност на клиента да си създаде профил, в който да следи падежите на плащане по застраховката и кога тя изтича, да избере начин на плащане – еднократно или разсрочено, да получава информация за най-добрите оферти за други застрахователни продукти.
 
По повод пускането на платформата всички желаещи могат да сключат пакетна застраховка Каско + имущество на www.24ins.bg при изключително преференциална цена само в периода 15 -21 ноември . 
 
"Брокер Инс" ООД е лицензиран застрахователен брокер с дванадесет годишна история и лидерски позиции в страната. Компанията е член на "Финансиа Груп", финансовото подразделение на "Алфа Финанс Холдинг". Дружеството фокусира дейността си върху постоянна оптимизация на процесите, свързани най-вече с обслужването на клиентите, с индивидуалния подход и професионално обслужване.