|
|
|
|
RSS
|
"Капитал Банк" с три нови гъвкави депозита и атрактивни лихви, 19 юли 2010г.

От днес "Kапитал Банк" въвежда три нови спестовни продукта за на пазара с атрактивни лихви  денари, евро и щатски долари.

С депозит АВАНСОВА ЛИХВА клиентите имат  възможност да получат  цялата начислена лихва предварително наведнъж, при това при изключителни лихвени условия на годишна база  до 7,5% за депозити в македонски денари, до 4,40% за депозити в евро и  4% за депозити в щатски долари.
 
Депозитният продукт АКТИВНИ ПАРИ дава възможност за увеличаване на дохода на месечна база, с прогресивна лихва, която расте всеки месец и достига  до 10,5% за депозити в македоски денари,  8% в евро и  7,5% за в щатски долари на края на годишния период.
 
С ЕЛАСТИЧНИЯ ДЕПОЗИТ клиентите ще могат да разполагат със своите пари през цялото време и да извършват внасяне и теглене по собствено желание, получавайки лихвен процент за едногодишен депозит в македонски денари до 5,5% , до 2,99% за депозити в евро и 2.75% за депозити в щатски долари.
 
На всеки клиент, който се възползва от един от трите продукта до 1 октомври 2010 г., банката ще дъде още възможности - преференциални лихвени проценти, значително намалени такси и комисиони върху всички видове карти и потребителски кредити.
 
 
За улеснение на потребителите индивидуален депозитен план може да бъде изготвен в клоновете на "Капитал Банк" в Скопие и Струмица. Повече инфомация може да се получи 02/ 3102 508 или на [email protected]
 
 
"Капитал Банк" ще продължи и в бъдеще с промоция на депозити и ще предлага допълнителни преференции на своите клиенти, както и с пускането на нови иновативни продукти и услуги на пазара.