|
|
|
|
RSS
|
"Капитал банк" откри новата си централа и клон в "Соравия бизнес център" Скопие, 27 май 2010 г.

"Капитал банк" официално откри новата си централа и клон в "Соравия бизнес център" Скопие. Банката е избрала мястото за новия си клон бизнес центъра на Скопие. Офисът на "Капитал банк" беше открит от председателя на надзорния съвет Иван Ненков и изпълнителния директор Ацо Илиески. На откриването присъстваха още представители на местния бизнес, официални гости, клиенти и мениджмънтът на банката.

В момента "Капитал банк" предлага специални пакети с преференциални условия за всички компании, които се намират в "Соравия бизнес център", както и за техните мениджъри и служители. Освен това от началото на лятото всички клиенти на банката ще могат да се възползват от новите още по-изгодни лихвени проценти, намалени комисионни, пакети с обвързани продукти и услуги.

"Соравия бизнес център" в Скопие, събира под един покрив водещите бизнес компании на македонската столица. С откриването на новата ни централа и клон именно тук ще улесним контакта с македонския и международния бизнес и ще открием възможности за съвместни бизнес инициативи" коментира Иван Ненков, председател на надзорния съвет на банката.

Модерният нов клон предлага диверсифицирано продуктово портфолио от висококачествени услуги в Скопие и региона. Клонът и новата централа на банката са издържани изцяло в тон с новите корпоративни стандарти на "Капитал банк". Те изискват отворени пространства, функционално и модерно обзавеждане, които в комбинация с разнообразните продукти и перфектното обслужване доставят банкови услуги на европейско ниво. 

"Капитал банк" АД Скопие е бутикова банка специализирана в банкиране на средно и дребно, публично и корпоративно банкиране, финансиране на недвижимо имущество, портфолио от кредитни карти, депозити, разплащания, частно и електронно банкиране. Банката представлява център за компетентност, който предлага решения от най-високо ниво за малки и средни предприятия, корпоративни клиенти, общини и публично-частни проекти, комбинирайки продажбата на финансовите си продукти с предлагане на консултантски услуги. "Капитал банк" има още един клон в Струмица. Банката беше придобита от "Алфа финанс холдинг" в края на 2007 г. като част от стратегията за развитие на бизнеса на групата в Югоизточна Европа.