|
|
|
|
RSS
|
"Булброкърс" предлага съвместна промоция с "Брокер Инс", 9 декември 2009 г.

От днес инвестиционният посредник "Булброкърс" стартира промоция за своите клиенти съвместно със застрахователния брокер "Брокер Инс" под надслов "Спестете с Булброкърс и Брокер Инс". Двете компании, членки на "Финансиа Груп", предлагат на настоящите и бъдещи клиенти  в следващите 3 месеца на електронната платформа за търговия MetaTrader 4 възможността да получат два бонуса – бонус "Булброкърс клиент" от "Брокер Инс" и паричен бонус cash back до 1500 лв от "Булброкърс".

Бонусът "Булброкърс клиент" от "Брокер Инс" предоставя еднократно на  клиентите на "Булброкърс" 10% отстъпка при сключване на застраховка "Гражданска отговорност" или  застраховка "Домът Инс". Той включва също и 5% отстъпка от застрахователната премия или от първата вноска при разсрочено плащане на застраховка "Автокаско".

За да се възползват от паричния бонус, който достига до 1500 лв. клиентите на "Булброкърс" трябва да са сключили застраховка чрез "Брокер Инс" и да са постигнали заложените в условията на промоцията обороти. 
 
Съвместната промоция на компании от "Финансиа Груп" е знак за синергията на фирмите в групата и възможностите, които тя предлага. Промоцията ще продължи до 9 март 2010 г.
 
За повече информация относно условията и начините за заявяване на участие в промоцията на www.bulbrokers.bg